Holle of losse tegels?

Vakkundig een losse of holle vloertegel vastleggen zonder hakken, breken en stofoverlast?

Schellekens Natuursteen en Tegelwerken biedt u de oplossing door het injecteren of repareren van losliggende vloertegels of hol klinkende vloertegels. Zonder onnodige hoge kosten en voor zowel binnen- als buitenvloeren.

Jan Schellekens Natuursteen- en Tegelwerken biedt de oplossing voor dit probleem.

Losliggende, kapotte vloertegels of holklinkende vloertegels, plavuizen worden vaak niet gerepareerd omdat er veel overlast kan ontstaan door hakken, breken en frezen e.d., gewoonweg omdat er geen extra tegels zijn of omdat er kleurverschil kan ontstaan doordat de tegels nageleverd moeten worden.

De toepassingen van zijn eindeloos.

Door het boren van kleine gaatjes in de bestaande voeg, rondom de losliggende vloertegel en hierdoor de speciaal ontwikkelde waterdunne 2-componenten injectiehars te spuiten. De 2-componentenhars vloeit onder het tegelwerk en na de droging van 2 รก 3 uur komt de losliggende vloertegel weer vast te liggen en heeft zo weer draagkracht. Hierna kunnen de boorgaatjes weer gevoegd worden met de orginele voegkleur.

Mocht het toch blijken dat injecteren niet de oplossing is voor uw probleem, kunnen wij er alsnog zorg voor dragen dat uw vloer gerepareerd wordt.

Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen
Hierbij kunt u aangeven wat de afmeting van de tegel is, het aantal losse of holle tegels en evt. een foto van de vloer bijvoegen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aanvragen offerte