Menu

Holle of losse vloeren?

Vakkundig een losse of holle vloertegel vastleggen zonder hakken, breken en stofoverlast?

Schellekens Natuursteen en Tegelwerken biedt u de oplossing door het injecteren of repareren van losliggende vloertegels of hol klinkende vloertegels. Zonder onnodige hoge kosten en voor zowel binnen- als buitenvloeren.

Losliggende, kapotte vloertegels of holklinkende vloertegels, plavuizen worden vaak niet gerepareerd omdat er veel overlast kan ontstaan door hakken, breken en frezen e.d., gewoonweg omdat er geen extra tegels zijn of omdat er kleurverschil kan ontstaan doordat de tegels nageleverd moeten worden.

Jan Schellekens Natuursteen- en Tegelwerken biedt de oplossing voor dit probleem.

Door het boren van kleine gaatjes in de bestaande voeg, rondom de losliggende vloertegel en hierdoor de speciaal ontwikkelde waterdunne 2-componenten injectiehars te spuiten. De 2-componentenhars vloeit onder het tegelwerk en na de droging van 2 á 3 uur komt de losliggende vloertegel weer vast te liggen en heeft zo weer draagkracht. Hierna kunnen de boorgaatjes weer gevoegd worden met de orginele voegkleur.

Er kunnen een aantal oorzaken zijn voor losse vloertegels:

– Onvoldoende verlijming.
– Overlapping van oude bestaande bouw naar nieuwbouw of aanbouw.
– Grote temperatuurverschillen; uitzetting/krimp.
– Niet of verkeerd dilateren van de vloer.
– Verkeerde lijm i.c.m. met de afwerkvloer of vloerverwarming.

De toepassingen van zijn eindeloos.

Voornamelijk geschikt voor vloertegels en natuursteen reparaties waarbij er geen stof/breekwerk gewenst is en waar er geen tijd is om een dag of meer in de ruimte te kunnen werken. Ook geschikt voor terrasvloeren en het vakkundig afdichten van doucheputten en douchegoten.

Aanvragen offerte

Voor het aanvragen van een offerte kunt u een e-mail sturen naar info@natuursteenwerken.nl
Hierbij kunt u aangeven wat de afmeting van de tegel is, het aantal losse of holle tegels en evt. een foto van de vloer bijvoegen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Mocht het toch blijken dat injecteren niet de oplossing is voor uw probleem, kunnen wij er alsnog zorg voor dragen dat uw vloer gerepareerd wordt.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!