Natuursteen

NATUURSTEEN

Soorten natuursteen: Graniet, marmer, leisteen en kwartsiet

  • Nauwelijks slijtage
  • Blijvend toegevoegde waarde
  • Luxe uitstraling
  • Uniek qua kleur en structuur
  • Sterk

Natuursteen, het woord zegt het al, is een natuurproduct dat wordt gewonnen in steengroeven en dat vervolgens in plakken wordt gezaagd.

Het materiaal wordt, afgezien van een stevige poetsbeurt, niet behandeld. De eigenschappen van natuursteen, positief en negatief, zijn door moeder natuur bepaald en zijn niet of nauwelijks te beïnvloeden door mensen.

Vandaar dat het belangrijk is om die eigenschappen als uitgangspunten te hanteren bij de keuze van een soort natuursteen voor een bepaalde toepassing.

Woonkamer tot badkamer

Bent u overtuigd geraakt door de voordelen die natuursteen te bieden heeft?

 

Neem dan contact op met ons op voor meer informatie. Naast bovenstaande voordelen heeft u bij ons ook nog één groot voordeel: wij bieden de natuursteen en het plaatsen ervan door ons gespecialiseerde personeel aan tegen een zeer betaalbare prijs! Wij zullen samen met u om de tafel te gaan om samen tot een exclusief ontwerp te komen die aan al uw wensen voldoet. Alles is mogelijk op maat. We leveren en werken snel met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Daarbij bieden we ook een uitstekende garantie op uw toepassing van natuursteen.

Vakman wordt je pas door jaren met natuursteen gewerkt te hebben, je geeft zelf ook kwaliteit en duurzaamheid aan je product! Wacht dus niet langer en vraag nu vrijblijvend een offerte aan!